FLEP sezon 2017/2018
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
- Razorblade
- Mr. Kroper
Re: FLEP sezon 2017/2018
Mozecie mnie wliczyc
Spoko, kolejność poza podium ustaliłem już tylko dla zabawy. Najważniejsza jest i tak pierwsza trójka.Razorblade pisze:Hat - tak powaznie to chyba lepiej byloby na przyszlosc jak na MS czy Euro - miejsca 5-8 i tyle. Albo wlasnie wg sezonu zasadniczego. Ale to moja opinia, najwazniejsze ze swietna odmiana od poprzednich edycji i na prawde dobrze sie sprawdzila
Co do MŚ to myślę że tu lepiej sprawdzi się tradycyjna formuła zabawy ze zbieraniem punktów , typowaniem w ciemno mistrza etc. W tak krótkim czasie nie jesteśmy w stanie ogarnąć systemu ligowego i playoffów.
Zresztą ja organizację FLEPa na MŚ oddaję w ręce Sobiesia, w tym terminie jestem zarobiony. Ale ofkoz zgłaszam się do uczestnictwa
Do FLEPa ligowego zapraszam w nowym sezonie 2018/2019.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Tak się zastanawiam, czy nie dałoby się tego MiŚiowego FLEPa zautomatyzować...
Organizator założyłby każdemu arkusz w Google Docs gdzie każdy by sam wpisywał wyniki, a po meczu organizator by blokował komórki. Nawet jeśli ktoś by próbował zmieniać po fakcie (np. organizator był nieprzytomny po ostrej libacji), to zawsze można sprawdzić historię zmian - kto, kiedy jaką komórkę zmieniał i banować cziterów.
Można też podlinkować do zbiorczego arkusza, który by wszystko sumował...
Powinno być proste do zrobienia.
Organizator założyłby każdemu arkusz w Google Docs gdzie każdy by sam wpisywał wyniki, a po meczu organizator by blokował komórki. Nawet jeśli ktoś by próbował zmieniać po fakcie (np. organizator był nieprzytomny po ostrej libacji), to zawsze można sprawdzić historię zmian - kto, kiedy jaką komórkę zmieniał i banować cziterów.
Twoje pomysły brzmią tak, że z przyjemnością oddam Ci organizację MŚ FLEP jak to ogarniesz w taki sposób jak opisałeśMatthias[Wlkp] pisze:Tak się zastanawiam, czy nie dałoby się tego MiŚiowego FLEPa zautomatyzować...
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Dodajmy, że z uwagi na różnicę czasową Matthias mógłby to wszystko ogarniać w czasie gdy my będziemy spali. Czyli wstajemy a tu podsumowanie kolejki gotowe, ha
Dajesz Mati!
Dajesz Mati!
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Sobieś też by mógł robić kalkulacje przez noc, ale jest leniwą bułą
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Mocne słowa jak na 4 latkaZolt pisze:Sobieś też by mógł robić kalkulacje przez noc, ale jest leniwą bułą
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach