W końcu fajnie, że tytuł w który gra się, z mniejszymi i większymi przerwami, od 2011 roku w końcu wyjdzie z fazy beta
![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Nie. Grafika mi w WoT nie przeszkadza, a boję się tego, o czym pisał niedawno Theeck: nowy wygląd, inny układ przeszkód itp. i będzie się trzeba map uczyć na pamięć od nowa.zodi pisze:Jaracie się troszkę na 1.0 ?
W końcu fajnie, że tytuł w który gra się, z mniejszymi i większymi przerwami, od 2011 roku w końcu wyjdzie z fazy beta
Uniknąłem tego problemu w prosty sposób - nie nauczyłem się tak naprawdę map do dziśSithFrog pisze: nowy wygląd, inny układ przeszkód itp. i będzie się trzeba map uczyć na pamięć od nowa.
Noob.cns pisze:Z tymi mapami to zawsze tak było. Dawno nie grałem, ale jak 'ostatnio' chciałem zobaczyć czy coś się zmieniło to wyp!@#$%^&* tę grę po 2ch bitwach...
No to był ewidentny błąd, nie wrzuciłem tej powtórki, żeby się chwalić skillem, bo zagrałem fatalnieTheeck pisze:Przychodzi mi do głowy jedynie, że ich ostatni mógł np. zginąć bo chciał zjechać z hilla, albo wasz przedostatni i ich ostatni zabili się wzajemnie, a wasz ostatni na tym skorzystał
Ale miałbyś grę pod kontrolą gdybyś nie poskąpił na gelda za pierwszym razem kiedy strzelałeś w KW-3. Naprawdę byłem pod wrażeniem, że strzelasz i strzelasz i strzelasz, a skila nie włączasz.
Wczoraj to samo. 8 bitew w plutonie i mam średniej WNki 1937.57Theeck pisze:Miło mi, zawsze czułem się trochę jak katalizator.
Jeszcze do końca maratonu na Progetto możemy sobie poprawiać staty, potem nie wiem