Soból albański #2: Puchar Przechodni
Moderatorzy: boncek, Zolt, Pquelim, Voo
Soból albański #2: Puchar Przechodni
Długo oczekiwany, drugi odcinek opowieści detektywistycznej jest już gotowy. Miłej lektury! I nie zapomnijcie zagłosować!
http://fsgk.pl/wordpress/?p=695
http://fsgk.pl/wordpress/?p=695
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Re: Soból albański #2: Puchar Przechodni
Jedź za szmatą! Jedź!
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Paradoksalnie w poprzednim odcinku trochę bardziej mi zależało na tym, żeby jedna opcja wygrała, bo w miarę pisania zaczynały mi wpadać do głowy pomysły na drugi epizod. Pomysły, które bardziej pasowały do wizyty w domu. Tym razem to jest naprawdę tabula rasa. Co wybierzecie, to będzieSithFrog pisze:Doskonałe, a pytanie w ankiecie jest retoryczne
Voo pisze:Jedź za szmatą! Jedź!
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Autor w formie.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
Dziękuję bardzo. <ukłony>Crowley pisze:Autor w formie.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Jak rozróżnia się płeć u obcych?dostrzegłem jak wsiada do samochodu obcego mężczyzny
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Jak kobieta to obca, jak mężczyzna obcy. Proste.PIOTROSLAV pisze:Jak rozróżnia się płeć u obcych?
All the good in the world
About Mankind
About Mankind
Aż takich zwrotów akcji nie będzie.
Bardzo fajnie się to czyta, naprawdę! Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki
Yggor.
Dzięki. Nie wiem jak się będę wyrabiać z pisaniem. Przy sprzyjających okolicznościach może uda mi się następną część wrzucić za dwa tygodnie. Aczkolwiek na razie mam tylko bardzo wstępny szkic rozwoju fabuły. I dwa żarty .
Pomyślałem sobie za to dzisiaj, że jak już skończę czwarty odcinek, który zamknie tę fabułę, to chciałbym zrobić z tą historyjką coś fajnego. Przede wszystkim zredagować ją porządnie, dorzucić w kilku miejscach dialogi i... zrobić z tego słuchowisko do wrzucenia na youtube'a. Efekty akustyczne i klimatyczną muzykę można bez problemu ściągnąć z internetu, a aktorów... cóż, pewnie znajdziemy na forum
Pomyślałem sobie za to dzisiaj, że jak już skończę czwarty odcinek, który zamknie tę fabułę, to chciałbym zrobić z tą historyjką coś fajnego. Przede wszystkim zredagować ją porządnie, dorzucić w kilku miejscach dialogi i... zrobić z tego słuchowisko do wrzucenia na youtube'a. Efekty akustyczne i klimatyczną muzykę można bez problemu ściągnąć z internetu, a aktorów... cóż, pewnie znajdziemy na forum
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Hej, a może kiedyś pokusisz się o napisanie wszystkich scen i odnóg fabularnych i zrobienie z tego takiej gry-książki? (paragrafówki czy jak to się tam nazywało).
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Ale wtedy bym musiał wymyślić te wszystkie pozostałe odnogi, także raczej odpadaVoo pisze:Hej, a może kiedyś pokusisz się o napisanie wszystkich scen i odnóg fabularnych i zrobienie z tego takiej gry-książki? (paragrafówki czy jak to się tam nazywało).