Nowy hosting!
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Nowy hosting!
Nasz obecny hosting koniecznie chce, abyśmy byli bardzo social media - z uporem maniaka wysyla nas na fejsa zebysmy mogli sobie napisac "padu?".
Tak wiec oglaszam przetarg nieograniczony na nowy hosting! Jezeli znacie cos dobrego, sprawdzonego, niezbyt drogiego - piszcie.
Tak wiec oglaszam przetarg nieograniczony na nowy hosting! Jezeli znacie cos dobrego, sprawdzonego, niezbyt drogiego - piszcie.
Re: Nowy hosting!
LLo, a powiedz co oznacza to co napisałeś i czy ma to coś wspólnego z internal errorem 500, który był tutaj jak wychodziłem z pracy?
No wiesz, podaj trochę więcej detali, rozkręć temat.
No wiesz, podaj trochę więcej detali, rozkręć temat.
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
Już się baliśmy że to koniec!
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Ma to zwiazek z wszystkimi errorami ktore non stop sie tutaj pojawiaja. No i jak dostalismy sie na Wykop to tez ilosc polaczen do SQLa nie dalo rady...Pquelim pisze:LLo, a powiedz co oznacza to co napisałeś i czy ma to coś wspólnego z internal errorem 500, który był tutaj jak wychodziłem z pracy?
Niewiele, teraz zajmujemy pewnie z 30MB na dysku + 70MB baza danych.Lite pisze:Ile miejsca potrzeba?
Damn, za wolno się rozkręcam z ilością postów.LLothar pisze:Niewiele, teraz zajmujemy pewnie z 30MB na dysku + 70MB baza danych.
Sith, napisałeś 1116 postów na forum z 50cioma aktywnymi użytkownikami. W dwa. Miesiące. Dwa.
Tysiąc. Sto. Szesnaście.
Człowieku.
Tysiąc. Sto. Szesnaście.
Człowieku.
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
I w międzyczasie był na urlopie, zauważ.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
no to w tyn tempie sith potrzebuje jeszcze z czterdziestu pieciu miesiecy zeby dotrzec do liczby jaka mial na starym fotum
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Dokładnie. So many topic, so little time...peterpan pisze:no to w tyn tempie sith potrzebuje jeszcze z czterdziestu pieciu miesiecy zeby dotrzec do liczby jaka mial na starym fotum
Pq: 1117! Nie zaniżaj mi!
No to wracamy do tego, co mówiłem przed przenosinami. Ja mam serwer. Stabilny. Mogę go użyczyć.
- Alexandretta
- Współpraca GL
- Kontakt:
Możecie spróbować na http://www.ionic.pl/, tam mają nie za drogo, zero marketingu, jak dzwonisz/piszesz z jakąś sprawą to odbiera ogarnięty technik a nie call-center które nie wie o co chodzi... Stabilny, problemów nie ma.
"Żal, że sie coś zrobiło, przemija z czasem. Żal, że się czegoś nie zrobiło, nie przemija nigdy."
Na Pograniczu
Na Pograniczu
Jak coś to ja też mogę wygospodarować miejsce u siebie, chociaż jak to się nam rozkręci, to pewnie i tak trzeba będzie zainwestować w coś sensownego.