08-10.08 2014
------------------
Na prośbę peterpana.
Tak, piszę na poważnie.
Krzyżówki są tutaj:
KLIK
Nie jest to centrum Polski, ale nie są to też Ustrzyki Dolne.
W tym roku, w wakacje stuknie mi 10 lat bycia tutaj (rejestrowałem się w 2001, ale aktywnie zacząłem pisać w 2004) więc pomyślałem, że fajnie by było to jakoś podkreślić. A, że nigdy do Zlotu chyba nie doszło, to czemu nie. Pewnie nic z tego nie wyjdzie, bo nikomu nie będzie się chciało ruszyć dupy, ale w najgorszym wypadku po prostu spędzę sobie weekend na działce.
Aha, od razu uczciwie zaznaczam, że domek na działce nie oferuje żadnych luksusów, chociaż jest tam prąd, woda, kuchnia, łazienka itd. Do tego będziemy robić mały remont (głównie łazienki), ale nie nastawiajcie się na cholera wie co. Na 100% nie będzie miejsc do spania dla wszystkich, bo aktualnie są tam cztery pojedyncze łózka i jedno podwójne, więc trzeba będzie ratować się namiotami. Jak ktoś jednak będzie miał ochotę zaszaleć, to obok jest jakieś miejsce agroturystyczne z noclegiem, a troszkę dalej, przy zalewie jest hotel.
Rodzice byli wczoraj skontrolować sytuację, dach już w połowie zrobiony. W środku oczywiście większy rozpierdol niż był, ale potem i tak wchodzi ekipa do łazienki, więc pewnie będzie jeszcze gorzej.
W każdym razie dach nie storpedował nam planów.
Kolejny teaser.
*dach jest wymieniany w dalszej części domku jak coś, tutaj jest ok.