Pisz, postaramy się to naprawić.

Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Problem z htmlem w sygach.Gregor pisze:Test!
Dlaczego mój bajer z run loga nie działa?
DoneCherryy pisze:Dawać dział o sporcie!
Ura bura!
Super pomysł! +1/piwopeterpan pisze:Tey - a forum przewiduje możliwość dodawania treści w subokienku (pokazującym się po kliknięciu) do ukrywania np. spojlerów? Wiem że to niepotrzebny bajer i lepiej zaznaczać na niebiesko, ale sami wiecie
50 ustawioneCounterman pisze:Ktoś tam napisał, żeby było po staremu 50 postów na stronę. W sumie dla mnie brzmi to dobrze.
LLothar pisze:Forum pewnie kazalo Wam sie co chwila logowac - naprawione.
DoneŻebybyło pod
![]()
Na razie wole zostawic jak jest - jeszcze bede dodawac jakis mod i wszystko jebniepeterpan pisze:
Llo możesz pozamykać działy na starym forum? Bo żaba chyba nie ogarnia rzeczywistości. No i jestem przeciw piwom/+1. Lepiej pospamić posta.
Teraz wlaczone sa obie opcje, wiec jest okboncek pisze:Wzruszyłem się, pamiętam jak kiedyś toczyłęm o to batalię i ostatecznie przegrałem.
Klikasz wyslij i bangla. W politycznych dyskusjach to sie przyda, bo przesuniecie w fazie czasami mamyPrzewalone, teraz nie da się napisać posta jak ktoś co chwila tworzy nowego, bo wyskakuje powiadomienie, że w międzyczasie ktoś napisał posta
Taka bys za bardzo forum nie rozwalilP. s. 3. Jaka jest maksymalna szerokość sygnaturki?
co dziala?Llo twierdzi ze działa...
Też mnie to irytuje, ale na dłuższą metę może to i dobre jest.ThimGrim pisze:P. s. 2. Przewalone, teraz nie da się napisać posta jak ktoś co chwila tworzy nowego, bo wyskakuje powiadomienie, że w międzyczasie ktoś napisał posta
To chyba zależy od skórki, szczerze to nie wiem. U mnie Dark jest baardzo rozciągnięta.P. s. 3. Jaka jest maksymalna szerokość sygnaturki?
Tzn. zasadniczo pretensji o to nie mam, w ten sposób wyraziłem po prostu moje "łał, ale to forum nowoczesne"...boncek pisze: Też mnie to irytuje, ale na dłuższą metę może to i dobre jest.
powiedział ten, co się ręcznikiem golipeterpan pisze:Wiesz, liczniczek postów na co poniektórych pryszczatych działa