Luźny I
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Re: Luźny I
Pytanie po co kraść osiem baniek jak masz potem mieszkać w Łodzi?
Chyba że to część planu i chciał trafić do zakładu karnego do końca życia aby się upewnić że już nigdy do Łodzi nie wróci
Chyba że to część planu i chciał trafić do zakładu karnego do końca życia aby się upewnić że już nigdy do Łodzi nie wróci
To bardzo sprytne. Kto normalny z 8 bańkami osiedla się w Łodzi? No właśnie! Genialne w swojej prostocie.
Ja myślałem, że od razu po udanej akcji zmienił zameldowanie na jakieś zdecydowanie cieplejsze otoczenie.
Tak by nakazywała logika.
Tak by nakazywała logika.
Mógł być problem z opuszczeniem Unii. Nie słyszałem wcześniej o sprawie, ale jeżeli czekał na tyle długo, żeby Policja poznała jego prawdziwe dane to pewnie jego paszport był nie zbyt przydatny w podróży. A kilka dużych baniek w gotówce średnio sie nadaje do łatwego przenoszenia.
Ja bym starał się dostać do Grecji i spieprzał żaglówką poza Unie. Może Turcja? Teraz pogranicznicy nie mają czasu na turystów A stamtąd może by się udało samolotem gdzieś dalej
Ja bym starał się dostać do Grecji i spieprzał żaglówką poza Unie. Może Turcja? Teraz pogranicznicy nie mają czasu na turystów A stamtąd może by się udało samolotem gdzieś dalej
#sgk 4 life.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Takiego to pewnie cała grecka marynarka chciałaby zatrzymać z czystej ciekawości czemu daje w przeciwnym kierunku niż wszyscy.Ja bym starał się dostać do Grecji i spieprzał żaglówką poza Unie
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Mógł powiedzieć, że jest uchodźcą z Syrii i nikt by go nie sprawdzał.
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
Ale kurde sam plan kradzieży tych 8 milionów był naprawdę dobry i wyraźnie przemyślany, damn miał nawet fakowe dane tożsamości na których zatrudnili go jako konwojenta... i przez tyle czasu siedział w Łodzi...
Ja wiem, że najciemniej pod latarnią, ale nadal najbezpieczniej pod latarnią, która nie ma umowy o ekstradycji z naszą latarnią.
Ja wiem, że najciemniej pod latarnią, ale nadal najbezpieczniej pod latarnią, która nie ma umowy o ekstradycji z naszą latarnią.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Yup, ja bym od razu zmykał gdzies do Hiszpanii, Portugalii, a najlepiej do Monako. Jestes sobie czlowiekiem na wczasach i wydajesz gotowke - nikt tam nie zwroci uwagi, ze nagle jakis zbyt bogaty jestes. Trzeba tylko troche po kantorach pojezdzic zeby PLNy na EURo wymienic. W sumie to chyba najwiekszy problem, bo w Polsce wszystkie kantory na goscia na pewno wyczulone, a za granica nie tak latwo sprzedac zlotowki chyba...
- Counterman
- Waniaaa!
W Turcji bez problemu wymienisz złotówki na eur. Nawet sobie po polsku w kantorze pogadasz.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Tylko ze tam jest granica. Glupio by bylo jakby zaczeli auto trzepac - taka gruba kasa troche miejsca zajmuje.Counterman pisze:W Turcji bez problemu wymienisz złotówki na eur. Nawet sobie po polsku w kantorze pogadasz.
Ponizej tylko jeden milion.
http://gry.onet.pl/general-tomasz-polec ... kow/dxln7t
Nasi byli w Generalnej Inspekcji Transportu Drogowego.
Nasi byli w Generalnej Inspekcji Transportu Drogowego.
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Kurcze, trochę złość na marnotrawstwo publicznych pieniędzy ale i zazdrość, jak można sobie robotę urządzić
No i wiedział co dobre. Mógł grać na laptopie w RTSy ale wolał jak biały człowiek
No i wiedział co dobre. Mógł grać na laptopie w RTSy ale wolał jak biały człowiek
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Ta i kupił konsole po 2 200 pln. Normalnie ekonomista na poziomie Rycha Petru. Może myślał, że frankami płaci?
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Co z tego ile płacił, przecież nie płacił swoimi
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Takie ot ładne foto mi wyszło z okazji wizyty w Oslo
- Załączniki
-
- IMG_20160221_081323.jpg (106.46 KiB) Przejrzano 2751 razy
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Sami jesteście zaszumieni w czerwcu
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Kurcze na ropie śpicie a nie stać was na latarnie uliczne?
- LLothar
- A u nas w Norwegii
A Ty widziales ostatnio cene ropy? Byl nawet artykul, ze piratom sie tankowcow nie oplaca porywacVoo pisze:Kurcze na ropie śpicie a nie stać was na latarnie uliczne?
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
A to sorry. Nie zapomnij wpaść do ojczyzny po 500 zł. U nas na bogato
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Śmiej się śmiej, Polski zasiłek, właśnie przeliczyłem, jest 13.4% wyższy niż ten u nas w Norwegii. Dostajemy tylko 445zł i 7 gr po dzisiejszym kursie .Voo pisze:A to sorry. Nie zapomnij wpaść do ojczyzny po 500 zł. U nas na bogato
- Razorblade
- Mr. Kroper
ale dostajesz na I dziecko burżuju!
- LLothar
- A u nas w Norwegii
I dentyste do 18 roku życia za darmoRazorblade pisze:ale dostajesz na I dziecko burżuju!
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
Baj de łej, program Skynet istnieje naprawdę.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Larofan
- Social Media Ninja
http://www.skynet.pl/ThimGrim pisze:Baj de łej, program Skynet istnieje naprawdę.
i maja darmowe dostawy na terenie wroclawia
http://www.wired.com/2015/05/nsa-actual-skynet-program/Larofan pisze:http://www.skynet.pl/ThimGrim pisze:Baj de łej, program Skynet istnieje naprawdę.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Kupiłem u nich deesa. Milion lat temu.Larofan pisze:http://www.skynet.pl/ThimGrim pisze:Baj de łej, program Skynet istnieje naprawdę.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Naprawdę strasznie będzie jak kiedys na takim filmiku kopany albo popychany robot przypier... człowiekowi
Ja właśnie czekałem na moment, aż ten robot się wkurwi.Voo pisze:Naprawdę strasznie będzie jak kiedys na takim filmiku kopany albo popychany robot przypier... człowiekowi
Since 2001.
Damn, ktoś szybciej wrzucił filmikCherryy pisze:Ja właśnie czekałem na moment, aż ten robot się wkurwi.Voo pisze:Naprawdę strasznie będzie jak kiedys na takim filmiku kopany albo popychany robot przypier... człowiekowi
+1, w czasach jak jeszcze giełda istniała na polibudzieboncek pisze:Kupiłem u nich deesa. Milion lat temu.
Z pracy mamy wjazd na yt (chyba jedyne z dużych internetowych mediów bez blokady). Łączymy się przez domeny z UK i powiem wam - za każdym razem jak wkurzacie się, że yt wam wyświetla reklamę raz na czas - cieszcie się. To co się dzieje na brytyjskim yt to jest szok. Reklama miedzy każdymi dwoma filmikami, czasem w trakcie dłuższych są 3-4 reklamy, dodatkowo nie trwają tyle co telewizyjny spot. Najkrótsze owszem, parę sekund, ale dłuższe trwają półtora minuty aż do czterech.
Czasem słucham muzy przez yt, mam swoją playlistę i między moje kawałki, w ramach promowania jakiegoś wokalisty, wciskają mi całą piosenkę.
Masakra.
Czasem słucham muzy przez yt, mam swoją playlistę i między moje kawałki, w ramach promowania jakiegoś wokalisty, wciskają mi całą piosenkę.
Masakra.
Ja mam Adblocka i zero reklam. No przynajmniej na kompie bo na TV to już czasem się pojawiają, ale można wytrzymać.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
ABP jak pisze Kalten blokuje. Ja od pewnego czasu mam admina na swojego laptopa służbowego, to nie mam już takich problemówSithFrog pisze:Adblock nie blokuje reklam na yt.
Właśnie wróciłem ze strzelnicy. Cholernie odprężające zajęcie Gdyby było ciut taniej, na pewno stałoby się moim hobby. Muszę pokombinować trochę z promocjami, bo mam chęć na więcej.
Za pierwszym razem na 40 strzałów 30 padło w złego pana w tarczy, 5 obok, 5 gdzieś indziej Strzelałem z 15 metrów z Walthera P99 i Sig Sauera P228. Sig ma płynniej chodzący spust i był zdecydowanie przyjemniejszy. Pierwsze serie miałem słabsze, ale jak nauczyłem się nie szarpać spustu było lepiej.
Za pierwszym razem na 40 strzałów 30 padło w złego pana w tarczy, 5 obok, 5 gdzieś indziej Strzelałem z 15 metrów z Walthera P99 i Sig Sauera P228. Sig ma płynniej chodzący spust i był zdecydowanie przyjemniejszy. Pierwsze serie miałem słabsze, ale jak nauczyłem się nie szarpać spustu było lepiej.
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
gdzie strzelałeś?
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Cover przy Merliniego. Polecił mi kumpel z uwagi na instruktora i rzeczywiście był pomocny.
chyba najdroższa w Warszawie. Obczaj sobie ZKS przy moście Północnym
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Wiesz, koszt to jednak głównie naboje. 100 na dwie osoby za tor to 50 PLN. A różnica w cenie nabojów to 10 groszy na strzale.
też prawda, poniżej 50 zeta się raczej nie zejdzie.
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Jak bardzo mi się spodoba to pewnie zapiszę się do tego ZKS - 350 złotych rocznie, to wtedy znacząco obniża cenę do 1,6 za 9 mm za strzał. Zobaczę jak będzie za drugim i trzecim razem to pomyślę
Jak ja byłem na strzelnicy, to większość strzałów padło w zły piach przed celem. Nikt się do mnie nie zbliży na 10 metrów, jeśli będą się czołgali.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"