Programy na Discovery
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Programy na Discovery
O co chodzi z programami typu Łowcy okazji?
Przecież to wszystko wygląda na mega reżyserowane. Takie Dlaczego ja? na Polsacie, tylko lepiej zrobione...
Przecież to wszystko wygląda na mega reżyserowane. Takie Dlaczego ja? na Polsacie, tylko lepiej zrobione...
Re: Programy na Discovery
Nie trawię tych programów. Od dawna nie oglądam Discovery przez trgo typu badziewie. Kaganek oświaty przejęło fantastyczne NATGEO HD z ciekawymi dokumentami społecznymi i hstorycznymi i zwierzątkami w wersji WILD.
Takie dokumenty jak APOKALIPSA o WWII czy lata 80 lub narkotyki urwały mój beret. Najbardziej mainstreamowe są jedynie dokumenty o rybakach.
Wracając do disco- nawet niemsprawdzam już co tam leci...
Takie dokumenty jak APOKALIPSA o WWII czy lata 80 lub narkotyki urwały mój beret. Najbardziej mainstreamowe są jedynie dokumenty o rybakach.
Wracając do disco- nawet niemsprawdzam już co tam leci...
- LLothar
- A u nas w Norwegii
eMTVizacja telewizji. Reality show nakierowane na gimbaze i niewymagajacego widza. Tanio, łatwo, skutecznie. Tak samo TVN ma szmire w postaci pseudoserialu "Lekarze" przed Faktami.
"Szpital" ignorancie!!!LLothar pisze:TVN ma szmire w postaci pseudoserialu "Lekarze" przed Faktami.
- Killashandra
- Wzgórza Łodzi
Hmm nawet nie wiedziałam ile nie tracę nie mając TV xD
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
No ale pamietajmy, że to własnie na Disco są "Fani czterech kółek", więc jak ktos nie ogląda Disco to nie ogląda "Fanów..." więc o czym my tu gadamy!?
Jest troche też tak, że ciekawsze programy lecą na ich kanałąch tematycznych a na ogólnym własnie przeróżne smieci. Nie da sie jednak ukryc, że to hamerykańska TV ze swoimi konikami - Hitlerem, ufo, duchami etc.
Dlatego jakbym miał wskazac swój ulubiony kanał "naukowy" to chyba jednak BBC Knowledge. Europa rulez
Jest troche też tak, że ciekawsze programy lecą na ich kanałąch tematycznych a na ogólnym własnie przeróżne smieci. Nie da sie jednak ukryc, że to hamerykańska TV ze swoimi konikami - Hitlerem, ufo, duchami etc.
Dlatego jakbym miał wskazac swój ulubiony kanał "naukowy" to chyba jednak BBC Knowledge. Europa rulez
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
BBC. To jest marka, że ho ho.
Yup, główne discovery zeszło do poziomu ufo, duchów, poławiaczy krewetek i 10 programów o złomiarzach Wspomniani Fani 4 kółek są rewelacyjni, ale chyba z 5 różnych programów o aukcjach śmietników to masakra...
Łowców Okazji nie lubię, ale Walka o Bagaż jest zajebista, głównie dzięki Billy Leroyowi. Jasne, wiem że to ściema, ale co z tego? W sam raz na niedzielnego kaca.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Mnie porwały dokumenty na Planete. Nie nadążałem z oglądaniem tego, co nagrałem.
A ja nie pamiętam kiedy ostatni raz cokolwiek oglądałem na Discovery. kompletnie do mnie nie trafia to, co tam puszczają. Z kolei bardzo żałuję, ze nie mam juz w kablowce wspomnianego Planete.
Since 2001.
roznego typu. polsat viasat sa ciekawsze juz niz discovery.
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Krótko mówiąc, tradycyjnie wszyscy doszli do wniosku, że teraz to już nie to, co kiedyś.
Ale fakt, jak kiedyś siedziałem parę dni u rodziców, którzy mają kablówkę, to w tygodniu może ze dwa ciekawe programy na Discovery leciały. I to najczęściej koło północy.
Ale fakt, jak kiedyś siedziałem parę dni u rodziców, którzy mają kablówkę, to w tygodniu może ze dwa ciekawe programy na Discovery leciały. I to najczęściej koło północy.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man