Luźny I
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
- Razorblade
- Mr. Kroper
Re: Luźny I
Chyba ze juz sie ozeniles i masz dzieciaki - wtedy masz przesrane dozywotnio .
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
zero - nauczony filmami i grami połatałem się sam już sześcioma plastrami i jednym bandażem ;pSithFrog pisze:Ile szwów?Dragon_Warrior pisze:Drogi gejlogowy pamiętniczku - walenie pięścią w szyby faktycznie jest przereklamowane.
co prawda nie wiem jak teraz jeden z nich zerwę bo stał się teraz integralną częścią palca ale przynajmniej mogę się pocieszać, że jestem badassem ;p
Dzięki chłopaki, ja mam popieprzoną sytuacje teraz, nie ma chyba sprytnego przysłowia aplikowalnego aktualnie .
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Dogy, potrzeba Ci samca alfa po prostu. W jego przepoconych objeciach odnajdziesz spokój i stabilizację.
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
PIOTRO, dzięki za dzielenie się własnymi doświadczeniami, doceniam!
- PIOTROSLAV
- Parmezan
do usług
if u know what i mean
if u know what i mean
- Counterman
- Waniaaa!
Chłop w dołku, a Ty tylko chcesz wykorzystywać.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
Nie ma dróg na skróty PIOTRO!
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Kto nigdy nie wykorzystał nietrzeź... chłopa w dołku, niech pierwszy rzuci kamień!
Dogy, pamietaj ze sytuacja nigdy nie jest tak spierdolona zeby nie moc jej spierdolic bardziej, a jezeli mowisz ze bardziej sie nie da to jest dla niej wyzwanie
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Dogy, jeżeli jesteś juz na etapie sofistyczno-logicznym (wszystko czego nie zrobisz zostanie wykorzystane przeciwko Tobie, a nic co zrobisz nic nie zmieni), to po prostu sobie odpusc i nie rozkminiaj. Na kobiete nic nie działa bardziej dotkliwie jak cisza, obojetnosc i brak reakcji.
A poza tym o ile to nie Ty spieprzyles cos dokumentnie, to uciekaj jak najdalej, bo dzisiaj popsuje Ci humor na kilka dni, a za kilka lat popsuje Ci całe życie
A poza tym o ile to nie Ty spieprzyles cos dokumentnie, to uciekaj jak najdalej, bo dzisiaj popsuje Ci humor na kilka dni, a za kilka lat popsuje Ci całe życie
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Święta prawdaPquelim pisze:Na kobiete nic nie działa bardziej dotkliwie jak cisza, obojetnosc i brak reakcji.
Widzę, że wszyscy muszą dobre rady Dogy'emu sprzedawać.
Pamiętaj Dogy, z kazdej sytuacji jest wyjście
#sgk 4 life.
- Larofan
- Social Media Ninja
pomysl tak
more gaming tiem !
more gaming tiem !
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Turtles pisze:Widzę, że wszyscy muszą dobre rady Dogy'emu sprzedawać.
Bambo prośba...
Gdyby człowiek wylądował na księżycu w 2014 roku
http://kwejk.pl/obrazek/2152656/gdyby-p ... asach.html
Nie sraj bursztynem.Jutsimitsu pisze:Turtles pisze:Widzę, że wszyscy muszą dobre rady Dogy'emu sprzedawać.
Bambo prośba...
Czysta ma być.
Actually, brak kobiet w misjach NASA jest teraz punktowany przez niektórych. Na przykład pierwszą Amerykankę z kosmosie. W przeciwieństwie do sowieckich lotów w kosmosSithFrog pisze:Gdyby człowiek wylądował na księżycu w 2014 roku
Ale nie zbaczajmy z tematu, śmiejmy się z głupich feministek. Pardon, feminazistek, ha ha ha.
#sgk 4 life.
1. https://www.google.pl/#q=women+in+nasaTurtles pisze:Actually, brak kobiet w misjach NASA jest teraz punktowany przez niektórych.
2. Co proponujesz? Parytety w misjach?
Mhm. Czyli krytyka, która nic nie zmieni. Swoją drogą: krytykują, bo kobiety zrobiłyby coś lepiej na tych misjach czy znów, po prostu, że nie było, a powinny być (bo tak)?Turtles pisze:We wczesnych misjach.
Pamiętajmy, że feministki odegrały ogromną rolę w rozwoju kosmonautyki. Na przykład Łajka. Niewątpliwie była suką.SithFrog pisze:Swoją drogą: krytykują, bo kobiety zrobiłyby coś lepiej na tych misjach czy znów, po prostu, że nie było, a powinny być (bo tak)?
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
- Razorblade
- Mr. Kroper
Armstrong tez byla kobieta!
Wow chłopaki dzięki za rady, nic tak nie łączy forumka jak kolektywne narzekanie na kobiety. Ale teraz aż wstyd mi przyznać ,że to ja narozrabiałem .
Kurwa no, już Ci to wmówiła
NEW CHALLANGER APPEARS!SithFrog pisze:Yeah! Samiec alfa strikes back!Halaster pisze:Kurwa no, już Ci to wmówiła
Ani jedna ani druga nic mi nie wmowiłaHalaster pisze:Kurwa no, już Ci to wmówiła
Dogy pisze:Ani jedna ani druga nic mi nie wmowiła
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Teraz tylko czekać aż trzecia zajrzy na to forum i dowie się o pozostałych dwóch
edit
edit
dopiero teraz dostrzegłem wcześniejszą wskazówkękobiety to zło największe i jeszcze większe.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2014, o 14:01 przez Dragon_Warrior, łącznie zmieniany 1 raz.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Ani jedna ani druga nic mi nie wmowiła
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Przecież to jest podstawa życia, żeby kobieta nie wiedziała o forum (albo chociaż nie czytała) Llo pokazał żonie i teraz mieszka w mroźnej kolonii karnej...Dragon_Warrior pisze:Teraz tylko czekać aż trzecia zajrzy na to forum i dowie się o pozostałych dwóch
#sgk 4 life.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
swoją drogą tak sobie myślę... niektóre fora mają opcję dodawania ostrzeżeń (z licznikiem ostrzeżeń) czy tam pochwał... a jak by tutaj zrobić na tej samej zasadzie liczick sucharów... ot mechanizm od ostrzeżeń - ustawiony na 1000 do bana i opisany jako suchary a nie ostrzeżenia. Żaba by miał wtedy kolejny licznik do maksowania - a my nadzieję, że to się kiedyś skończy
Moja wie - ale właśnie suchary Żabskiego skutecznie ją z daleka od czytania trzymają... kilka razy jej przykleiłem i teraz się nawet boi linków z fsgk. w treści otwieraćPrzecież to jest podstawa życia, żeby kobieta nie wiedziała o forum (albo chociaż nie czytała)
Jak to się stało, że mam tak mało postów? Żeby mnie r(o)ki, czy dw wyprzedzali? I to o tyle?
#sgk 4 life.
Nie dziękuj! Do usług!Dragon_Warrior pisze:Moja wie - ale właśnie suchary Żabskiego skutecznie ją z daleka od czytania trzymają... kilka razy jej przykleiłem i teraz się nawet boi linków z fsgk. w treści otwierać
Gregor pisze:Llo pokazał żonie i teraz mieszka w mroźnej kolonii karnej...
Czekam na nową rangę!
- Razorblade
- Mr. Kroper
Re: Odp: Luźny I
Gregor pisze:Llo pokazał żonie i teraz mieszka w mroźnej kolonii karnej...
Instant win
Pfff, dawaj dane klimatyczne z najbliższej stacji meteorologicznej to pogadamy!LLothar pisze:ORly?Gregor pisze:Llo pokazał żonie i teraz mieszka w mroźnej kolonii karnej...
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Sith, odpoczywam teraz od słońca 24h które było latem więc trochę więcej ciemności jest mile widziane
Gregor, sam znajdź :p. Ja wiem ze w zeszłym roku mieliśmy całe dwa dni ze śniegiem...
Gregor, sam znajdź :p. Ja wiem ze w zeszłym roku mieliśmy całe dwa dni ze śniegiem...
Dinozaury też tak sobie to tłumaczyły.LLothar pisze:Sith, odpoczywam teraz od słońca 24h które było latem więc trochę więcej ciemności jest mile widziane
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
- Razorblade
- Mr. Kroper
Re: Odp: Luźny I
To cale 2 dni wiecej niz ja w OpoluLlothar pisze:Ja wiem ze w zeszłym roku mieliśmy całe dwa dni ze śniegiem...
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
LLo, jak byś tego nie reklamował, to mieszkasz w miejscowości Smutek.LLothar pisze:ORly?Gregor pisze:Llo pokazał żonie i teraz mieszka w mroźnej kolonii karnej...
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- ! Dominick !
- Człowiek-Fotel
Na suficie w dużym pokoju pojawiło mi się ze 30 małych pajączków. No żesz kurwa mać.