Luźny I
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Re: Luźny I
Na swoją obronę mam tylko to, że potencjał dotarł do mnie dopiero teraz
Na plasterki!
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Fajny Kapral, cała seria jest tych figurek
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Hm, mogę być jutro rano kilka godzin w katowicach, ktoś tu miszka w tej perle górnego śląska?
#sgk 4 life.
Kolejna ofiara łeb czy zero czyli ulepszania na siłę: filmweb. Jak dziś wlazłem to myślałem, że mają awarię albo, że załadowała mi się wersja mobilna.
Wszystko 3x większe, bez kolorów i całkowicie nieczytelne.
Wszystko 3x większe, bez kolorów i całkowicie nieczytelne.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Wszedłem z ciekawości i czekam aż się grafiki załadują. Czekam, czekam... Wygląda na to, że to tak ma być. Jedno co mi się nasuwa na myśl, to "grafik płakał jak projektował". Najlepsze jest to, że jak już się doczekałem dużego panoramicznego monitora, to wszyscy zaczęli się przestawiać na coraz bardziej pionowe układy i powiększać czcionki. Jeszcze trochę i będę mógł przestać tracić czas w internecie i wrócić do nałogowego grania. Tyle wygrać! A tymczasem:
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
Masakra, pierwsze co zrobiłem to sprawdziłem, czy mi Firefox nie zrobił nagle powiększania 150%.
yyy... zmienili główną, zmienili czcionkę na podstronach filmów, a reszta wygląda, jak wyglądała. Z igły widły.
Since 2001.
- Crowley
Może Cherryy'emu się dograły te grafiki w końcu? O_oCherryy pisze:yyy... zmienili główną, zmienili czcionkę na podstronach filmów, a reszta wygląda, jak wyglądała
About Mankind
About Mankind
Nie przeczę, że główna to kupa, ale poprzednia wersja też była kiepska. Ja korzystam głównie ze strony profilowej, podstron filmowych i rankingów. Tutaj nie widzę większych zmian (chociaż forum mniej czytelne teraz).
Since 2001.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Wyprał mi się pendrive (przez przypadek), wysuszył w tumble-dryer i nadal działa
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
dobrze, że podkreśliłeś przypadek - bez tego jeszcze byśmy pomyśleli, że chciałeś go sformatować a nie potrafiłeśWyprał mi się pendrive (przez przypadek)
Re: Odp: Luźny I
Praniem się defragmentuje, a nie formatuje DW...Dragon_Warrior pisze:dobrze, że podkreśliłeś przypadek - bez tego jeszcze byśmy pomyśleli, że chciałeś go sformatować a nie potrafiłeśWyprał mi się pendrive (przez przypadek)
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Mi się zlewa ocena filmu z ocenami znajomych, a te z obsadą, a ta z forumami Wielka szara plama.Cherryy pisze:Nie przeczę, że główna to kupa, ale poprzednia wersja też była kiepska. Ja korzystam głównie ze strony profilowej, podstron filmowych i rankingów. Tutaj nie widzę większych zmian (chociaż forum mniej czytelne teraz).
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Re: Odp: Luźny I
Tej! Rzeczywiście! Działa jakoś szybciej! Polecam!ThimGrim pisze:Praniem się defragmentuje, a nie formatuje DW...Dragon_Warrior pisze:dobrze, że podkreśliłeś przypadek - bez tego jeszcze byśmy pomyśleli, że chciałeś go sformatować a nie potrafiłeśWyprał mi się pendrive (przez przypadek)
Zauważcie, że wchodząc na profil zmienia się nawet czcionka tego żółtego menu. Czyli na razie to zostawili, ale pewnie też w końcu zmienią. Wtedy dla mnie to będzie koniec przygody z Filmwebem, ale żal będzie całej tej ocenionej bazy filmów...SithFrog pisze:Mi się zlewa ocena filmu z ocenami znajomych, a te z obsadą, a ta z forumami Wielka szara plama.Cherryy pisze:Nie przeczę, że główna to kupa, ale poprzednia wersja też była kiepska. Ja korzystam głównie ze strony profilowej, podstron filmowych i rankingów. Tutaj nie widzę większych zmian (chociaż forum mniej czytelne teraz).
Since 2001.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
nawet nie wiem o co chodzi
http://pl.wikipedia.org/wiki/Charles_Manson zwiążę się na stałe (tą specjalną więzią, co to geje i lesbijki nie mogą jej mieć bo to by wypaczyło sens małżeństwa) z tą dziewczyną obok.
#sgk 4 life.
Damn you Rzuff, już miałem wkręcać DW, że to Hubert Urbański kilka m-cy po wyrzuceniu z telewizji.
Sorry, ale jak zobacze szanse na lewacką agitacje to przestaje myśleć, dzwonie do Aarona i szybko uzgadniamy co napisać.
#sgk 4 life.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Już starczy że się jako Halaster na zlocie próbowałeś przedstawiaćSithFrog pisze:Damn you Rzuff, już miałem wkręcać DW, że to Hubert Urbański kilka m-cy po wyrzuceniu z telewizji.
- Counterman
- Waniaaa!
Kurde wypiłem wczoraj 4 piwa i dzisiaj mam kaca. Starzeję się.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
W większości przypadków to wina piwa, które jest obecnie dziadowskie a nie organizmu.
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Larofan
- Social Media Ninja
ja potrzafie miec kaca po 2 piwach nawet.. ale zawsze tak mialem niestety odziedziczylem 'silna glowe' po ojcu
wyjatkiem jest wino - wyrobilem sobie duzo wieksza tolerancje na wino niz mam na cokolwiek innego
wyjatkiem jest wino - wyrobilem sobie duzo wieksza tolerancje na wino niz mam na cokolwiek innego
po rzuceniu palenia (po raz drugi...) nie wiem co to kac
- Crowley
Żona mi opowiedziała pewną historyjkę. Otóż stoi sobie w kolejce w pewnym małym osiedlowym sklepie z ciuchami. Pani sprzedawczyni obsługuje kolejnych klientów aż tu nagle dwie z nich legitymują się jako pracownice skarbówki. Okazało się, że pani po skasowaniu towaru i przyjęciu pieniędzy nie podała klientce paragonu do ręki ale położyła go na blacie przed sobą. Klientka go nie zabrała, więc paragon powędrował do kosza na paragony, których przecież i tak nikt stamtąd nie zabiera. Kara za takie bezeceństwo? 800 zł, czyli jak mówiła babka na kasie "prawie cała jej pensja".
Czuję się bezpieczniej, wiedząc że w naszym kraju służby dbają o prawa klienta i walczą z nieuczciwymi sprzedawcami. Żałuję, że mnie przy tym nie było.
Czuję się bezpieczniej, wiedząc że w naszym kraju służby dbają o prawa klienta i walczą z nieuczciwymi sprzedawcami. Żałuję, że mnie przy tym nie było.
About Mankind
About Mankind
- LLothar
- A u nas w Norwegii
A u nas w Norwegii paragon jest opcjonalny - sprzedawca zawsze pyta czy chcesz.
- Crowley
To jak wy tam funkcjonujecie? Państwo jeszcze się nie zawaliło?
About Mankind
About Mankind
- Razorblade
- Mr. Kroper
Moj Boze... co za dziki kraj! Dobrze ze tam nie mieszkamy!LLothar pisze:A u nas w Norwegii paragon jest opcjonalny - sprzedawca zawsze pyta czy chcesz.
.
.
.
NOT
PirateBay Tango Down. Tym razem dostali mocno, bo kilka państw jednocześnie ich zaatakowało.
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
- ! Dominick !
- Człowiek-Fotel
U nas w UK też.LLothar pisze:A u nas w Norwegii paragon jest opcjonalny - sprzedawca zawsze pyta czy chcesz.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Holy War Casus Belli?DaeL pisze:PirateBay Tango Down. Tym razem dostali mocno, bo kilka państw jednocześnie ich zaatakowało.
- Crowley
Wpisujcie miasta.DaeL pisze:PirateBay Tango Down. Tym razem dostali mocno, bo kilka państw jednocześnie ich zaatakowało.
Szczebrzeszyn [']
Smuteczek.
About Mankind
About Mankind
a kogo tam aż tak porypało, żeby atakować piratebay.org?
no chyba, że czyjeś agentury zatrudniają tam hakerów jak najemników...
no chyba, że czyjeś agentury zatrudniają tam hakerów jak najemników...
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Crowley
torrentz . eu zostaje.
About Mankind
About Mankind
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
chomik?
kickass . to
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Larofan
- Social Media Ninja
jak masz jakies z wczoraj/przedwczoraj to mozna google cached version uzywacSithFrog pisze:eztv.it też nie żyje, skąd brać aktualne seriale?
ja czekam az gdzies wyplynie nastepna wersja z jakiejs wyspy na pacyfiku jak to zwykle robia
- LLothar
- A u nas w Norwegii
watchseries.eu
Kickass jak Sobieś pisze .
Są podejrzenia, że się Piratebay oberwało rykoszetem za atak na Sony, bo część z wykradzionych plików się w Zatoce pojawiła.
Są podejrzenia, że się Piratebay oberwało rykoszetem za atak na Sony, bo część z wykradzionych plików się w Zatoce pojawiła.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Obejrzałem yt rewind 2014. Chyba nie nadążam za memami, trendami i hitami jutuba, bo nic kurwa nie kojarzę, NIC