Witam ponownie,
udało się odkopać wszystko z piwnicy więc śpieszę z fotkami i opisem:
http://imgur.com/a/hNoaB - album zdjęć w serwisie imgur (łatwiej się przegląda), ew. niżej fotki osadzone
Numery prehistoryczne: 9-10/93 (podwójny), 3/94 - prawdziwe perełki, stan idealny! (do osobnych negocjacji)
Rocznik 1997 (kompletny)
Rocznik 1998 (kompletny)
Rocznik 1999 (kompletny)
Rocznik 2000 (brak numerów 7, 8, 11, 12)
Dodatek miesięczny KONSOLA / 1997 (kompletny)
Dodatek specjalny 100 HITÓW ŚGK wydany na zakończenie milenium
W/w egzemplarze poza numerem 7/97 i 3/99 są w stanie IDEALNYM, jak z kiosku
Egzemplarze 7/97 i 3/99 są nieco zużyte, ale w całości i niepodarte (widoczne na zdjęciach przetarcia okładek)
Wszystkie (chyba) PLAKATY z w/w numerów (w tym z rocznika '97 "używane" z kawałkami taśmy klejącej oraz pozostałe NIETKNIĘTE) oraz dodatkowo kilka plakatów z czasopisma CLICK! (także nietknięte), w tym sporo z Larą Croft
Wszystkie płyty CD z w/w numerów w stanie NIENARUSZONYM w pudełkach
Ode mnie coś specjalnego: robiony przeze mnie własnoręcznie 17 lat temu INDEX tricków opisanych na łamach roczników '97 i '98
I na koniec rarytas (do osobnych negocjacji) - 4 ostatnie wydania TOP SECRET, myślę, że każdy tu na forum powinien wiedzieć co to jest, a młodszych zachęcam do zapytania wujka
Właściwie to nie sądziłem, że mam taką kolekcję w tak dobrym stanie po tylu latach
![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Celowo nie będę na razie podawał jaką kwotą jestem zainteresowany - czekam na propozycje w wątku, ew. na PW. Myślę, że ktoś z takiej kolekcji bardzo się ucieszy i na pewno się dogadamy. Ach tyle wspomnień w tych pismach...
Zapraszam do dyskusji
![:roll: :roll:](./images/smilies/4.gif)