FSGK.PL

since 1998
Teraz jest 23 maja 2018, o 16:44

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 września 2017, o 20:48 
Avatar użytkownika
srebrny
Offline

Dołączył(a): 17 czerwca 2014, o 15:58
Posty: 5282
Lokalizacja: Londyn, Ontario
Nie zapominajcie o CSIS!


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 21 września 2017, o 20:55 
Avatar użytkownika
Grzechu z Polityki
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 19:45
Posty: 2593
Jak zbudować bombę?

#Goro
#Allah akbar
#koszerneKable

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 22 września 2017, o 07:20 
Avatar użytkownika
A u nas w Norwegii
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 13:40
Posty: 4159
Lokalizacja: Sandnes, Norwegia
SithFrog napisał(a):
Pozdrawiamy NSA, CIA i FBI! Koszerne kable!


Tak, tak, pozdrawiamy Mossad!


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 22 września 2017, o 09:36 
Avatar użytkownika
Stary Człowiek, A Może
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 21:57
Posty: 4630
Lokalizacja: small village near Bydgoszczu
Goro, załatwiliśmy ci wakacje na Kubie ;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 22 września 2017, o 09:45 
Avatar użytkownika
Social Media Ninja
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 10:15
Posty: 3754
Lokalizacja: Poznań, Poland
nie wyczymie :D #forum


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 22 września 2017, o 17:50 
Avatar użytkownika
menda+
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 15:19
Posty: 3855
Lokalizacja: Tír na nÓg
A Goro przypadkiem nie ma blisko na Kubę z Tijuany? Miejsca słynącego z kartelu narkotykowego, kokainy i morderstw?

Chyba, że to inny forumowicz, tylko nie pamiętam kto.

_________________
Obrazek
How do you prove that you exist...? Maybe we don't exist...
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 27 października 2017, o 19:44 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4518
Czemu mobilny Facebook wyświetla mi filmy w mega niskiej rozdzielczości? Tzn. czemu zaczął to robić, bo wcześniej działał ok. Mam autoplay a na desktopie zaznaczone, by wyświetlał wideo w HD. W wersji mobilnej nie widzę, żadnych opcji z tym związanych.

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 grudnia 2017, o 15:34 
Avatar użytkownika
srebrny
Offline

Dołączył(a): 17 czerwca 2014, o 15:58
Posty: 5282
Lokalizacja: Londyn, Ontario
Ciekawostka - YouTube przestał lubić moje konto... Zarówno na komórce jak i PC, jak tylko się zaloguję, YT nie widzi żadnych filmów (na komórce wyrzuca Error 500). Jak tylko się wyloguję, działa normalnie...

Jakieś sugestie?


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 grudnia 2017, o 20:12 
Avatar użytkownika
Parmezan
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 12:06
Posty: 2694
Też mam tak na apce YouTube dla androidTV

_________________
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"

Zarejestrowany: 8/10/2001


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 13:31 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4518
Dzień dobry, Witam,

Taki problem: kupiłem drugi dysk ssd - ADATA SSD Ultimate SU800 256GB SATAIII do takiego, który już mam Crucial SSD MX100 256GB SATA3. Słowem, czy potrzebuję taki kabelek (2), jak go nie mam? :D Bo z tego co widzę, to do płyty głównej mogą wchodzić takie dwa, a bez tego dysk jakoś dziwnie, niesamowicie, nie chce ruszyć. Jak się taki kabel zwie? Jak na niego wołać?

Obrazek Obrazek

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 13:36 
Avatar użytkownika
rzuff
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:58
Posty: 3657
Lokalizacja: Warszawa
Temat był poruszany wielokrotnie. Proszę użyć opcji szukaj.

_________________
Obrazek
#sgk 4 life. | +12300


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 13:44 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4518
Musisz jeszcze zamknąć temat.

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 14:35 
Avatar użytkownika
rzuff
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:58
Posty: 3657
Lokalizacja: Warszawa
Gdybym mógł to bym zamknął :(

_________________
Obrazek
#sgk 4 life. | +12300


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 15:36 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4518
Dajcie admina Turtlesowi, bo mi tu płacze...

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 17:14 
Avatar użytkownika
Parmezan
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 12:06
Posty: 2694
Jprdlę Thim.... przecież od razu widać, że to nie kwestia braku kabla, a tego, że ten drugi masz niekoszerny.
Oznaczenie koszerności którego szukasz, to o ile pamiętam 'SATA'.

_________________
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"

Zarejestrowany: 8/10/2001


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 17:41 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4518
PIOTROSLAV napisał(a):
Jprdlę Thim.... przecież od razu widać, że to nie kwestia braku kabla, a tego, że ten drugi masz niekoszerny.
Oznaczenie koszerności którego szukasz, to o ile pamiętam 'SATA'.


Przecież to Sith składał mi komputer (viewtopic.php?f=3&t=98&start=50#p21497). Co to ma być, że ja nie mam koszernych kabli? Kpina jakaś?

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 19:50 
Avatar użytkownika
Parmezan
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 12:06
Posty: 2694
ThimGrim napisał(a):
PIOTROSLAV napisał(a):
Jprdlę Thim.... przecież od razu widać, że to nie kwestia braku kabla, a tego, że ten drugi masz niekoszerny.
Oznaczenie koszerności którego szukasz, to o ile pamiętam 'SATA'.


Przecież to Sith składał mi komputer (viewtopic.php?f=3&t=98&start=50#p21497). Co to ma być, że ja nie mam koszernych kabli? Kpina jakaś?
Klasyczny Sith. Policzył jak za koszer, a sprzedał druty że starych wieszaków.

_________________
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"

Zarejestrowany: 8/10/2001


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 19:55 
Avatar użytkownika
Król Sucharów
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 09:00
Posty: 14288
PIOTROSLAV napisał(a):
Klasyczny Sith. Policzył jak za koszer, a sprzedał druty że starych wieszaków.


Przeczytaj sobie moje nazwisko od tyłu. 3 pierwsze litery. Przypadek? Nie sądzę. Spróbuj potem jeszcze coś skrytykować antysemito zakichany :roll:

_________________
Obrazek

"To nie baśń, to życie. Parszywe i złe. Więc do cholery i zarazy przeżyjmy je w miarę przyzwoicie. Ograniczmy ilość czynionych innym krzywd do niezbędnego minimum."

Old FŚGK number is 31 610.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 31 stycznia 2018, o 13:17 
Avatar użytkownika
Parmezan
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 12:06
Posty: 2694
Jak zmienić nick na Longinus Zerwimycka?

_________________
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"

Zarejestrowany: 8/10/2001


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 31 stycznia 2018, o 14:32 
Avatar użytkownika
srebrny
Offline

Dołączył(a): 17 czerwca 2014, o 15:58
Posty: 5282
Lokalizacja: Londyn, Ontario
Założyć nowe konto.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 15 kwietnia 2018, o 09:21 
Avatar użytkownika
A u nas w Norwegii
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 13:40
Posty: 4159
Lokalizacja: Sandnes, Norwegia
Teściowie mają tablet z internetem na kartę w Play. Mają aktywowany pakiet Internet bez ograniczeń za bodaj 37zł miesięcznie. Doładowanie 50zł przedłuża ważność konta tylko o 2 miesiące. I teraz pojawia się problem, bo nie będąc świadomym tych spraw i doładowując na zapas teraz na koncie po kilku latach zebrało się 500zl.

Nie ma na co tego wydać, bo i tak muszę ciągle doładowywać i z konta de facto ubywa 25zl co dwa miesiące średnio.

Jak mogę wyprowadzić środki z tego konta?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 15 kwietnia 2018, o 09:38 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4518
Mam wezwać prokuraturę? Pieniędzów wyprowadzić nie możesz, to one way ticket.

Ale mogą sobie podłączyć ShowMaxa i Tidala. Czyli 40 zł mniej co miesiąc i w rok nie ma kasy!

ps. I mogą zmienić taryfę, jest coś taka jakaś "na zawsze", że jakoś rzadziej się doładowuje.

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 15 kwietnia 2018, o 11:39 
Avatar użytkownika
Social Media Ninja
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 10:15
Posty: 3754
Lokalizacja: Poznań, Poland
ThimGrim napisał(a):
ShowMaxa i Tidala

i do tego niech zaloza se konto na MySpace i ICQ


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 15 kwietnia 2018, o 12:15 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4518
Larofan napisał(a):
ThimGrim napisał(a):
ShowMaxa i Tidala

i do tego niech zaloza se konto na MySpace i ICQ


I Tinderze, jak nie mają jeszcze.

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 15 kwietnia 2018, o 12:18 
Avatar użytkownika
skoobany!
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 22:49
Posty: 322
A w play nie ma opcji konta ważnego rok? Wiem, że w orange mają coś takiego, wtedy przez ten czas mógłbyś spokojnie wydać zachomikowaną kasę kupując co miesiąc pakiety.

_________________
11.XI.2006


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 15 kwietnia 2018, o 12:43 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4518
W sumie to jest jeszcze formuła (2 w 1, 3 i 4 w jednym), w której konto doładowuje się za tę kasę z konta.

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 16 maja 2018, o 12:28 
Avatar użytkownika
TR-8R
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 20:37
Posty: 3403
Lokalizacja: Dreadfort
Mój główny monitor na mnie syczy podczas włączania. Tak przez jakieś 15-20 sekund. Na początku pomyślałem sobie: niechybnie to wunż. Ale potem zacząłem się martwić, że może jednak sprzęt się psuje.

Ktoś coś wie na ten temat? Monitor to LG Flatron, matryca IPS.

_________________
Fenomen który podbija świat - Szalone Teorie: http://fsgk.pl/wordpress/?p=2203

Najnowszy numer CD Action: https://www.cdaction.pl/news-53337/zawa ... 62018.html


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 16 maja 2018, o 12:52 
Avatar użytkownika
Social Media Ninja
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 10:15
Posty: 3754
Lokalizacja: Poznań, Poland
to wunż


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 16 maja 2018, o 13:18 
Avatar użytkownika
srebrny
Offline

Dołączył(a): 17 czerwca 2014, o 15:58
Posty: 5282
Lokalizacja: Londyn, Ontario
Albo kot. Koty też syczą czasem.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 16 maja 2018, o 15:25 
Avatar użytkownika
still better than traitor
Offline

Dołączył(a): 18 lipca 2016, o 19:10
Posty: 214
wymieniłeś kabel zasilający znaczy wunż?

_________________
bezkutisba rtwakuzacha


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 16 maja 2018, o 20:42 
Avatar użytkownika
TR-8R
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 20:37
Posty: 3403
Lokalizacja: Dreadfort
To chyba nie kabel. Jak monitor jest włączony, ale nic nie nadaje sygnału, to nie syczy.

_________________
Fenomen który podbija świat - Szalone Teorie: http://fsgk.pl/wordpress/?p=2203

Najnowszy numer CD Action: https://www.cdaction.pl/news-53337/zawa ... 62018.html


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 16 maja 2018, o 22:21 
Avatar użytkownika
A u nas w Norwegii
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 13:40
Posty: 4159
Lokalizacja: Sandnes, Norwegia
Tak bardziej na serio to najprawdopodobniej jakiś element typu kondensator powoli dokonuje żywota. Nie ma raczej co robić, tylko czekać aż padnie.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 17 maja 2018, o 10:36 
Avatar użytkownika
Social Media Ninja
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 10:15
Posty: 3754
Lokalizacja: Poznań, Poland
LLothar napisał(a):
Nie ma raczej co robić, tylko czekać aż padnie.

teraz w innym temacie bedzie
DaeL: sprzedam monitor, tanio, nieudany prezent - super dziala niemiec pod kocem trzymal


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 17 maja 2018, o 15:00 
Avatar użytkownika
Stary Człowiek, A Może
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 21:57
Posty: 4630
Lokalizacja: small village near Bydgoszczu
DaeL - jeśli trzymasz w domu kobietę to możliwe, że ona syczy jak siadasz do kompa. One tak mają.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 17 maja 2018, o 15:02 
Avatar użytkownika
Król Sucharów
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 09:00
Posty: 14288
:lol2: :lol2: :lol2:

_________________
Obrazek

"To nie baśń, to życie. Parszywe i złe. Więc do cholery i zarazy przeżyjmy je w miarę przyzwoicie. Ograniczmy ilość czynionych innym krzywd do niezbędnego minimum."

Old FŚGK number is 31 610.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 18 maja 2018, o 11:44 
Avatar użytkownika
TR-8R
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 20:37
Posty: 3403
Lokalizacja: Dreadfort
No i dupa. Monitor siadł. Zawiozę go dzisiaj do jakiegoś serwisu, a jak nie pomoże, to będę musiał kupić nowy. Akurat jak na złość padł ten lepszy i większy monitor, więc pracuję teraz na 19-calowym monitorku bocznym. Masakra. Zawsze coś takiego się dzieje akurat jak człowiek ma masę roboty.

_________________
Fenomen który podbija świat - Szalone Teorie: http://fsgk.pl/wordpress/?p=2203

Najnowszy numer CD Action: https://www.cdaction.pl/news-53337/zawa ... 62018.html


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 18 maja 2018, o 14:18 
Avatar użytkownika
A u nas w Norwegii
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 13:40
Posty: 4159
Lokalizacja: Sandnes, Norwegia
DaeL napisał(a):
No i dupa. Monitor siadł. Zawiozę go dzisiaj do jakiegoś serwisu, a jak nie pomoże, to będę musiał kupić nowy. Akurat jak na złość padł ten lepszy i większy monitor, więc pracuję teraz na 19-calowym monitorku bocznym. Masakra. Zawsze coś takiego się dzieje akurat jak człowiek ma masę roboty.
Czyli tak jak przydziałem :). Kondensator kosztuje grosze, więc zapłacisz tylko za robociznę, o ile mam rację.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 maja 2018, o 10:15 
Avatar użytkownika
TR-8R
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 20:37
Posty: 3403
Lokalizacja: Dreadfort
Niestety to nie kondensator. Dałem wczoraj monitor do serwisu, dzisiaj miał być do odbioru, ale niestety nic z tego nie będzie, bo to jakaś poważniejsza awaria układu zasilania. Możliwe, że taniej wyjdzie kupić nowy monitor, niż dokładać do tego. Ale będę na 100% wiedział dopiero w poniedziałek.
Najgorszy jest moment, w którym to się stało. Tydzień temu by nie było problemu. Za tydzień też bym jakoś dał radę. Ale akurat teraz jestem zawalony robotą maksymalnie, a produktywność na jednym małym ekranie jest zerowa. Nawet teksty na fsgk się niewygodnie tak pisze. Bulwa mać. :sciana:

_________________
Fenomen który podbija świat - Szalone Teorie: http://fsgk.pl/wordpress/?p=2203

Najnowszy numer CD Action: https://www.cdaction.pl/news-53337/zawa ... 62018.html


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 maja 2018, o 10:16 
Avatar użytkownika
Social Media Ninja
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 10:15
Posty: 3754
Lokalizacja: Poznań, Poland
no nic - musisz zainwestowac


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 maja 2018, o 18:45 
Avatar użytkownika
TR-8R
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 20:37
Posty: 3403
Lokalizacja: Dreadfort
Ten uczuć, kiedy przypominasz sobie, że jutro wolna niehandlowa, więc wychodzisz z wesela znajomych, by podjechać do Media Markt i kupić nowy monitor...

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

_________________
Fenomen który podbija świat - Szalone Teorie: http://fsgk.pl/wordpress/?p=2203

Najnowszy numer CD Action: https://www.cdaction.pl/news-53337/zawa ... 62018.html


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 maja 2018, o 18:59 
Avatar użytkownika
still better than traitor
Offline

Dołączył(a): 18 lipca 2016, o 19:10
Posty: 214
Monitor > wesele Harryego i Megan

No nieźle.

_________________
bezkutisba rtwakuzacha


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 maja 2018, o 19:24 
Avatar użytkownika
A u nas w Norwegii
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 13:40
Posty: 4159
Lokalizacja: Sandnes, Norwegia
DaeL napisał(a):
Ten uczuć, kiedy przypominasz sobie, że jutro wolna niehandlowa, więc wychodzisz z wesela znajomych, by podjechać do Media Markt i kupić nowy monitor...

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka



Humblebrag! Wiemy wiemy, ze Cie zapraszaja na wiele imprez.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 maja 2018, o 19:39 
Avatar użytkownika
srebrny
Offline

Dołączył(a): 17 czerwca 2014, o 15:58
Posty: 5282
Lokalizacja: Londyn, Ontario
Specjalnie lecieć z Anglii do Polski po nowy monitor? Takiego januszowania to ja dawno nie widziałem...


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 maja 2018, o 20:19 
Avatar użytkownika
menda+
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 15:19
Posty: 3855
Lokalizacja: Tír na nÓg
Matthias[Wlkp] napisał(a):
Specjalnie lecieć z Anglii do Polski po nowy monitor? Takiego januszowania to ja dawno nie widziałem...

W jukeju kupi na promocji i puści dyplomatyczną bez cła ;)

_________________
Obrazek
How do you prove that you exist...? Maybe we don't exist...
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 maja 2018, o 20:50 
Avatar użytkownika
skoobany!
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 22:49
Posty: 322
W do tego w smokingu. Jak po odbiór malucha kiedyś :D

_________________
11.XI.2006


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 maja 2018, o 21:07 
Avatar użytkownika
Social Media Ninja
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 10:15
Posty: 3754
Lokalizacja: Poznań, Poland
teraz jeno przejsciowke elektryczna uk-eu za 30gr u chinczyka i włala!


Góra
 Zobacz profil  
      
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 446 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL