FSGK.PL

since 1998
Teraz jest 27 kwietnia 2018, o 08:29

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 426 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 września 2017, o 20:48 
Avatar użytkownika
srebrny
Offline

Dołączył(a): 17 czerwca 2014, o 15:58
Posty: 5204
Lokalizacja: Londyn, Ontario
Nie zapominajcie o CSIS!


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 21 września 2017, o 20:55 
Avatar użytkownika
Grzechu z Polityki
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 19:45
Posty: 2578
Jak zbudować bombę?

#Goro
#Allah akbar
#koszerneKable

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 22 września 2017, o 07:20 
Avatar użytkownika
A u nas w Norwegii
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 13:40
Posty: 4119
Lokalizacja: Sandnes, Norwegia
SithFrog napisał(a):
Pozdrawiamy NSA, CIA i FBI! Koszerne kable!


Tak, tak, pozdrawiamy Mossad!


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 22 września 2017, o 09:36 
Avatar użytkownika
Stary Człowiek, A Może
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 21:57
Posty: 4588
Lokalizacja: small village near Bydgoszczu
Goro, załatwiliśmy ci wakacje na Kubie ;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 22 września 2017, o 09:45 
Avatar użytkownika
Social Media Ninja
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 10:15
Posty: 3712
Lokalizacja: Poznań, Poland
nie wyczymie :D #forum


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 22 września 2017, o 17:50 
Avatar użytkownika
menda+
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 15:19
Posty: 3821
Lokalizacja: Tír na nÓg
A Goro przypadkiem nie ma blisko na Kubę z Tijuany? Miejsca słynącego z kartelu narkotykowego, kokainy i morderstw?

Chyba, że to inny forumowicz, tylko nie pamiętam kto.

_________________
Obrazek
How do you prove that you exist...? Maybe we don't exist...
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 27 października 2017, o 19:44 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4496
Czemu mobilny Facebook wyświetla mi filmy w mega niskiej rozdzielczości? Tzn. czemu zaczął to robić, bo wcześniej działał ok. Mam autoplay a na desktopie zaznaczone, by wyświetlał wideo w HD. W wersji mobilnej nie widzę, żadnych opcji z tym związanych.

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 grudnia 2017, o 15:34 
Avatar użytkownika
srebrny
Offline

Dołączył(a): 17 czerwca 2014, o 15:58
Posty: 5204
Lokalizacja: Londyn, Ontario
Ciekawostka - YouTube przestał lubić moje konto... Zarówno na komórce jak i PC, jak tylko się zaloguję, YT nie widzi żadnych filmów (na komórce wyrzuca Error 500). Jak tylko się wyloguję, działa normalnie...

Jakieś sugestie?


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 grudnia 2017, o 20:12 
Avatar użytkownika
Parmezan
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 12:06
Posty: 2683
Też mam tak na apce YouTube dla androidTV

_________________
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"

Zarejestrowany: 8/10/2001


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 13:31 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4496
Dzień dobry, Witam,

Taki problem: kupiłem drugi dysk ssd - ADATA SSD Ultimate SU800 256GB SATAIII do takiego, który już mam Crucial SSD MX100 256GB SATA3. Słowem, czy potrzebuję taki kabelek (2), jak go nie mam? :D Bo z tego co widzę, to do płyty głównej mogą wchodzić takie dwa, a bez tego dysk jakoś dziwnie, niesamowicie, nie chce ruszyć. Jak się taki kabel zwie? Jak na niego wołać?

Obrazek Obrazek

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 13:36 
Avatar użytkownika
rzuff
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:58
Posty: 3639
Lokalizacja: Warszawa
Temat był poruszany wielokrotnie. Proszę użyć opcji szukaj.

_________________
Obrazek
#sgk 4 life. | +12300


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 13:44 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4496
Musisz jeszcze zamknąć temat.

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 14:35 
Avatar użytkownika
rzuff
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:58
Posty: 3639
Lokalizacja: Warszawa
Gdybym mógł to bym zamknął :(

_________________
Obrazek
#sgk 4 life. | +12300


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 15:36 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4496
Dajcie admina Turtlesowi, bo mi tu płacze...

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 17:14 
Avatar użytkownika
Parmezan
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 12:06
Posty: 2683
Jprdlę Thim.... przecież od razu widać, że to nie kwestia braku kabla, a tego, że ten drugi masz niekoszerny.
Oznaczenie koszerności którego szukasz, to o ile pamiętam 'SATA'.

_________________
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"

Zarejestrowany: 8/10/2001


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 17:41 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4496
PIOTROSLAV napisał(a):
Jprdlę Thim.... przecież od razu widać, że to nie kwestia braku kabla, a tego, że ten drugi masz niekoszerny.
Oznaczenie koszerności którego szukasz, to o ile pamiętam 'SATA'.


Przecież to Sith składał mi komputer (viewtopic.php?f=3&t=98&start=50#p21497). Co to ma być, że ja nie mam koszernych kabli? Kpina jakaś?

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 19:50 
Avatar użytkownika
Parmezan
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 12:06
Posty: 2683
ThimGrim napisał(a):
PIOTROSLAV napisał(a):
Jprdlę Thim.... przecież od razu widać, że to nie kwestia braku kabla, a tego, że ten drugi masz niekoszerny.
Oznaczenie koszerności którego szukasz, to o ile pamiętam 'SATA'.


Przecież to Sith składał mi komputer (viewtopic.php?f=3&t=98&start=50#p21497). Co to ma być, że ja nie mam koszernych kabli? Kpina jakaś?
Klasyczny Sith. Policzył jak za koszer, a sprzedał druty że starych wieszaków.

_________________
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"

Zarejestrowany: 8/10/2001


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 30 stycznia 2018, o 19:55 
Avatar użytkownika
Król Sucharów
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 09:00
Posty: 14208
PIOTROSLAV napisał(a):
Klasyczny Sith. Policzył jak za koszer, a sprzedał druty że starych wieszaków.


Przeczytaj sobie moje nazwisko od tyłu. 3 pierwsze litery. Przypadek? Nie sądzę. Spróbuj potem jeszcze coś skrytykować antysemito zakichany :roll:

_________________
Obrazek

"To nie baśń, to życie. Parszywe i złe. Więc do cholery i zarazy przeżyjmy je w miarę przyzwoicie. Ograniczmy ilość czynionych innym krzywd do niezbędnego minimum."

Old FŚGK number is 31 610.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 31 stycznia 2018, o 13:17 
Avatar użytkownika
Parmezan
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 12:06
Posty: 2683
Jak zmienić nick na Longinus Zerwimycka?

_________________
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"

Zarejestrowany: 8/10/2001


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 31 stycznia 2018, o 14:32 
Avatar użytkownika
srebrny
Offline

Dołączył(a): 17 czerwca 2014, o 15:58
Posty: 5204
Lokalizacja: Londyn, Ontario
Założyć nowe konto.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 15 kwietnia 2018, o 09:21 
Avatar użytkownika
A u nas w Norwegii
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 13:40
Posty: 4119
Lokalizacja: Sandnes, Norwegia
Teściowie mają tablet z internetem na kartę w Play. Mają aktywowany pakiet Internet bez ograniczeń za bodaj 37zł miesięcznie. Doładowanie 50zł przedłuża ważność konta tylko o 2 miesiące. I teraz pojawia się problem, bo nie będąc świadomym tych spraw i doładowując na zapas teraz na koncie po kilku latach zebrało się 500zl.

Nie ma na co tego wydać, bo i tak muszę ciągle doładowywać i z konta de facto ubywa 25zl co dwa miesiące średnio.

Jak mogę wyprowadzić środki z tego konta?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 15 kwietnia 2018, o 09:38 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4496
Mam wezwać prokuraturę? Pieniędzów wyprowadzić nie możesz, to one way ticket.

Ale mogą sobie podłączyć ShowMaxa i Tidala. Czyli 40 zł mniej co miesiąc i w rok nie ma kasy!

ps. I mogą zmienić taryfę, jest coś taka jakaś "na zawsze", że jakoś rzadziej się doładowuje.

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 15 kwietnia 2018, o 11:39 
Avatar użytkownika
Social Media Ninja
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 10:15
Posty: 3712
Lokalizacja: Poznań, Poland
ThimGrim napisał(a):
ShowMaxa i Tidala

i do tego niech zaloza se konto na MySpace i ICQ


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 15 kwietnia 2018, o 12:15 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4496
Larofan napisał(a):
ThimGrim napisał(a):
ShowMaxa i Tidala

i do tego niech zaloza se konto na MySpace i ICQ


I Tinderze, jak nie mają jeszcze.

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 15 kwietnia 2018, o 12:18 
Avatar użytkownika
skoobany!
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 22:49
Posty: 319
A w play nie ma opcji konta ważnego rok? Wiem, że w orange mają coś takiego, wtedy przez ten czas mógłbyś spokojnie wydać zachomikowaną kasę kupując co miesiąc pakiety.

_________________
11.XI.2006


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 15 kwietnia 2018, o 12:43 
Avatar użytkownika
Heavy Metal Troll
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 18:47
Posty: 4496
W sumie to jest jeszcze formuła (2 w 1, 3 i 4 w jednym), w której konto doładowuje się za tę kasę z konta.

_________________
Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta.


Góra
 Zobacz profil  
      
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 426 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL