FSGK.PL

since 1998
Teraz jest 18 lipca 2018, o 01:19

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 grudnia 2016, o 14:42 
Avatar użytkownika
Social Media Ninja
Offline

Dołączył(a): 5 maja 2014, o 10:15
Posty: 3783
Lokalizacja: Poznań, Poland
boncek napisał(a):
Jest chyba HBO Live, ale u nas to nie działa.

chyba juz to zmieniaja albo juz zmienili... jak jeszcze netflix nie byl u nas to sie orientowalem i wtedy wlasnie odbilem sie od tego ze musialbym miec hbo normalne zeby moc miec hbo go.. i teraz jakos slyszalem ze to chyba juz jest osobna usluga


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 grudnia 2016, o 15:41 
Avatar użytkownika
Wielki Pan Bonzo
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 14:38
Posty: 3948
Osobno możesz mieć, ale ciągle chyba musisz to załatwić przez kablówkę, tak o sobie nie wykupisz.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 grudnia 2016, o 16:52 
Avatar użytkownika
Wyścigowiec
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 19:11
Posty: 1079
Lokalizacja: Nowy Dwór Mazowiecki
HBO GO można wykupić tylko u jakiegoś operatora. W kablówce to wiadomo, ale ostatnio Play i chyba Plus mają HBO GO w ofercie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 19 grudnia 2016, o 17:19 
Avatar użytkownika
Wielki Pan Bonzo
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 14:38
Posty: 3948
Plus ma, nawet się zastanawiałem, bo za 20 zł, co biorąc po uwagę ilość rzeczy jakie się dostaje, jest niezła ofertą. Zwłaszcza jeśli chodzi o filmy, bo w Netfilixe i Amazonie niby też są, ale same starocie prawie.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 23 grudnia 2016, o 12:09 
Avatar użytkownika
Wielki Pan Bonzo
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 14:38
Posty: 3948
Dziwna rzecz z tym Amazonem. Skończyłem wczoraj pierwszy sezon The Man in the High Castle. Oczywiście zaraz chciałem zabrać się za drugi (premiera 16 grudnia chyba) i... nie ma drugiego sezonu. Zacząłem badać sprawę - nie ma też np. Goliath. Pewnie w grę wchodzą jakieś prawa do emisji wcześniej wykupione przez którąś ze stacji w Polsce, mam tylko nadzieję, że szybko to uporządkują (jak to zrobił u nas Netflix).

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 17 listopada 2017, o 13:03 
Avatar użytkownika
Grzechu z Polityki
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 19:45
Posty: 2629
Jaką rozdzielczość na najtańszy Netflix za 34 zł? 720p?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 17 listopada 2017, o 13:58 
Avatar użytkownika
Waniaaa!
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 19:07
Posty: 2788
1080

_________________
IRON MAIDEN are KINGS

"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.

"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 17 listopada 2017, o 14:25 
Avatar użytkownika
Grzechu z Polityki
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 19:45
Posty: 2629
Counterman napisał(a):
1080


Full HD chyba za 43 zł. Za 34 cebularów jest jedno urządzenie i jakieś SD cokolwiek oni przez to rozumieją :P

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 17 listopada 2017, o 15:18 
Avatar użytkownika
Waniaaa!
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 19:07
Posty: 2788
Na pewno?

_________________
IRON MAIDEN are KINGS

"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.

"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 17 listopada 2017, o 15:25 
Avatar użytkownika
Grzechu z Polityki
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 19:45
Posty: 2629
No nie wiem na pewno. Dlatego pytam :P

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 17 listopada 2017, o 17:42 
Avatar użytkownika
Wyścigowiec
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 19:11
Posty: 1079
Lokalizacja: Nowy Dwór Mazowiecki
Tak, za 34 zł jest jeden ekran jednocześnie i jakość SD. Dopiero za 43 zł jest HD i 2 ekrany.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 26 marca 2018, o 23:07 
Avatar użytkownika
skoobany!
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 22:49
Posty: 327
Od dzisiaj można mieć HBO GO niezależnie od kablówki. Pierwszy miesiąc bezpłatny :D

_________________
11.XI.2006


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 16 kwietnia 2018, o 22:49 
Avatar użytkownika
Stary Człowiek, A Może
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 21:57
Posty: 4768
Lokalizacja: small village near Bydgoszczu
Kalten napisał(a):
Tak, za 34 zł jest jeden ekran jednocześnie i jakość SD. Dopiero za 43 zł jest HD i 2 ekrany.


A jaka jakość jest w darmowym próbnym miesiącu? :>

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 16 kwietnia 2018, o 23:04 
Avatar użytkownika
Wyścigowiec
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 19:11
Posty: 1079
Lokalizacja: Nowy Dwór Mazowiecki
Odpalając próbny miesiąc musisz podać metodę płatności (nr karty) i wtedy też wybierasz rodzaj abonamentu i taką masz jakość jaką wybierzesz od samego początku. Po kilku dniach można zrezygnować z odnowienia abonamentu i wtedy kasy nie pobierze, a Netflix przestanie działać po upływie darmowego miesiąca.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
PostNapisane: 16 kwietnia 2018, o 23:26 
Avatar użytkownika
Stary Człowiek, A Może
Offline

Dołączył(a): 4 maja 2014, o 21:57
Posty: 4768
Lokalizacja: small village near Bydgoszczu
Ok, rozumiem. Czyli w januszowym miesiącu muszę wybrać HD ;)
Sprawdzaliście kiedyś ile to pożera danych?

Edit: a mam, 3GB na godzinę w HD, uhmm nie zaszaleję z moim limitem...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
      
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL